Serviciile noastre

Proiectare, instalare si intretinere sisteme de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu | Proiectare, instalare si intretinere instalatii de limitare si stingere a incendiilor | Instalatii electrice | Proiectare si instalare sisteme securitate

Detecție incendiu

Stingere incendiu

Electrice

Securitate

Control acces

Detecție incendiu

Electrice

Stingere incendiu

Securitate

Control acces

Proiectare, instalare si intretinere sisteme de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu

Rolul instalatiilor de alarmare, semnalizare si avertizare a incendiilor este acela de a identifica si avertiza rapid orice inceput de incendiu pentru o interventie rapida in vederea lichidarii inceputului de incendiu inainte de generalizarea acestuia, si evacuarii rapide si in siguranta a persoanelor aflate in cladirea monitorizata. Executia acestor instalatii se face in baza proiectului tehnic avizat ISU si in conformitate cu prevederile normativelor in vigoare. Proiectarea, executia si intretinerea sistemelor de semnalizare, alarmare si avertizare incendiu se executa doar de firme autorizate C.N.S.I.P.C. – I.S.U. Bucuresti.

Alegerea tipului de instalatie de detectie, semnalizare si avertizare incendiu (conventionala/adresabila) se face in cadrul proiectarii in functie de suprafata ce trebuie monitorizata, de tipul si complexitatea compartimentarilor, de riscul la incendiu, conform normativelor in vigoare.

Pentru protecţia proprietãţii, fie cã e vorba de sediul de birouri, spaţiul de depozitare a produselor şi mãrfurilor, spaţiul de producţie  sau  cel  comercial, MARCA Telecom oferã soluţii profesionale, fiabile şi adaptate nevoilor specifice ale firmelor din diferite domenii de activitate pentru sisteme de alarmare, semnalizare si avertizare a incendiilor

Proiectare, instalare si intretinere instalatii de limitare si stingere a incendiilor

Executam lucrari de proiectare si montaj pentru  instalatii de limitare si stingere a incendiilor. Lucrarile de instalare si intretinere a instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor pot fi executate doar de catre o societate autorizata C.N.S.I.P.C. – I.S.U. Bucuresti conform legislatiei in vigoare. Societatea noastra fiind atestata poate executa acest tip de luctrari.

Toate componentele folosite la executia instalatiilor de limitare si stingere incendii cu hidranti interiori sunt agrementate conform standardelor europene.

MARCA TELECOM deţine o importantă experienţă în proiectarea, livrarea şi instalarea de sisteme de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu

MARCA TELECOM deţine o importantă experienţă în proiectarea, livrarea şi instalarea de sisteme de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu

Instalatii electrice

Instalatii electrice pentru iluminat si fortă

Colectivul firmei proiecteaza si executa instalatii electrice de iluminat si fortă la densiunea nominala de pana la 20kV pentru constructii civile si industriale in variantele solicitate de beneficiari, utilizand aparataj, echipamente si materiale electrotehnice conforme normelor europene.

Pentru obiectivele care necesită un grad sporit de siguranţă în ceea ce priveşte alimentarea permanentă cu energie electrică, Marca Telecom furnizează soluţii de alimentare de siguranţă şi rezervă, la cele mai înalte standarde.

 • Soluţii pentru alimentare prin intermediul surselor neîntreruptibile,
 • Solutii de alimentare cu generatoare electrice;
 • Integrarea sistemelor de rezervă în circuitele existente şi realizarea alimentărilor de siguranţă pentru iluminarea de avarie, pentru obiective industriale, instituţii si birouri
Instalatii de bransament, paratrasnet si impamantare

Marca Telecom executa  bransamente electrice monofazate si trifazate, aeriene si subterane, instalatii de  paratrasnet si prize de pamant pentru locuinte, birouri, spatii comerciale si de productie, hale industriale.

Executie montaj si punere in functiune tablouri electrice
 • tablouri electrice de distributie de joasa tensiune
 • tablouri electrice de distributie si contorizare din metal si policarbonat
 • tablouri electrice de tip AAR
 • tablouri de automatizare

Tablourile electrice sunt realizate in atelierul propriu, pe baza proiectului pus la dispozitie de beneficiar sau dupa un proiect conceput de noi in functie de necesitatea clientului si utilizand materiale de cea mai buna calitate.

Proiectare si instalare sisteme securitate

Antiefractie

Control acces

Control trafic

Reţele de date-voce

Adresare publicã

Interfonie

Antiefractie

Reţele de date-voce

Adresare publicã

Control acces

Control trafic

Interfonie

Sisteme antiefractie

Toate obiectivele au nevoie de un sistem antiefractie. MARCA TELECOM SRL ofera servicii de  proiectare, instalare, modificare si intretinere  a sistemelor de alarmare impotriva  efractie. Echipamentele montate de societatea noastra  sunt in conformitate cu reglementarile in vigoare de la  nivelul Romaniei si  al Uniunii Europene.

Controlul vizual permanent al activităţii în zonele de interes prin intermediul camerelor video, cu posibilitatea înregistrării secvenţelor de imagini pe suport magnetic sau digital îşi găseşte o utilitate de necontestat într-o arie de aplicaţii din ce în ce mai vastă:

 • spaţii comerciale şi administrative
 • spaţii de producţie şi de depozitare
 • instituţii publice şi de învăţământ
 • spaţii deschise de parcare, sectoare rutiere, zone / spaţii publice deschise, zone de agrement
 • zone de lucru cu condiţii critice pentru factorul uman

MARCA TELECOM deţine o importantă experienţă în proiectarea, livrarea şi instalarea de sisteme de supraveghere video, sute de camere video  de la cele b/w analogice până la cele color digitale IP cu vizualizare în infrarosu  realizând chiar în acest moment monitorizarea video în spaţii de producţie, spaţii de birouri sau de parcare a autovehiculelor, cu rezultate deosebite în prevenirea efracţiei şi reducerea costurilor de producţie sau în asigurarea confortului şi securităţii necesare.

            Societatea noastră este specializata în importul şi distribuţia de echipamente de supraveghere video. Produsele pe care firma noastra le ofera spre vânzare clientilor acoperă întreaga gama de necesitaţi pentru profesioniştii domeniului. Principalele categorii de echipamente pe care le distribuie firma noastra sunt: camere de supraveghere video CCD ( b/w, color, miniaturale de exterior cu vizualizare in infraroşu, wireless şi IP), plăci de captura, inregistratoare analogice sau digitale (VCR, DVR), accesorii pentru echipamente de supraveghere.

            Toate echipamentele importate de noi sunt alese si testate de specialistii nostri, astfel incat investitia dvs. sa aiba maxima eficienţa in limita bugetului alocat.

Sisteme de control acces şi tracking personal 

MARCA TELECOM oferã toatã gama de sisteme de control adaptate cerinţelor specifice unei largi categorii de afaceri:

 • sisteme de control acces pentru direcţionarea şi fluidizarea traficului de personal;
 • sisteme de control acces pietonal;
 • sisteme de control acces auto.

Sisteme de control trafic

Cu o arie de aplicabilitate limitatã la nivelul administraţiilor locale şi, uneori, în diverse complexe private cu trafic rutier, sistemele de control trafic sunt cele a cãror concepţie poartã cea mai mare responsabilitate pentru siguranţa traficului şi fluidizarea acestuia.

            Suntem pregãtiţi tehnic şi logistic sã proiectãm, livrãm, instalãm şi întreţine sisteme complexe de control al traficului, ce integreazã ultima tehnologie în domeniu.

Reţele de date-voce şi cablãri structurate

Reţelele structurate de date – voce reprezintã astãzi un standard de bazã în proiectarea infrastructurii de comunicaţii a unui spaţiu de birouri, industrial sau comercial, de la mãrimea unui apartament şi pânã la nivelul centrelor de afaceri sau al hypermarket-urilor.

Fie cã este vorba doar de reţele de calculatoare şi de telefonie, fie cã soluţia integreazã şi alte sisteme de comunicaţii şi securitate, toate acestea se realizeazã printr-un singur proiect a cãrui concepţie unitarã prezintã certe avantaje de cost şi de exploatare.

Cu o experienţã de peste 20 ani a echipei tehnice în proiectarea, livrarea şi execuţia de reţele structurate câştigatã în zeci de proiecte, MARCA TELECOM oferã clienţilor sãi soluţii profesionale ce au în vedere obţinerea unui cost capitalizat minim la client pe durata de viaţã a investiţiei.

Furnizarea de pachete complete de servicii, utilizarea de echipamente şi materiale de calitate superioarã şi a celor mai noi tehnologii în domeniul IT&C, ne permite sã oferim garanţii de pânã la 5 ani pentru echipamentele integrate şi lucrãrile executate, şi garanţii tehnice de pânã la 25 ani pentru parametrii electrici ai elementelor pasive de reţea.

Sisteme de adresare publicã

Fie cã este vorba de spaţii comerciale de mari dimensiuni – hypermarket-uri, spaţii industriale, puncte de trafic pietonal intens – aeroporturi, staţii de tren sau zone de agrement – parcuri de distracţii, stadioane sau sãli sportive, sistemele de adresare publicã au cea mai mare adaptabilitate la nevoile de comunicare cu un public numeros şi concentrat într-un spaţiu definit.

MARCA TELECOM vã pune la dispoziţie o gamã extinsã de opţiuni de echipamente, de la microfoane, amplificatoare şi boostere şi pânã la sofisticate echipamente de management de sunet, toate alese cu profesionalism şi îmbinate într-un sistem unitar, performant şi expandabil dupã cerinţe.

În acest moment sistemele noastre de adresare publica faciliteazã comunicarea cu peste 30000 de clienţi zilnic în diverse lanţuri de magazine, sau creeazã un ambient plãcut acestora.

În acelaşi timp sunt rezolvate cu rapiditate probleme operaţionale şi sunt comunicate direct acţiuni promoţionale.

Sisteme de interfonie şi videointerfonie

Pentru o comunicare rapidã şi direcţionatã / adresatã, prin voce şi eventual imagine MARCA TELECOM vã oferã soluţii variate de interfonie şi videointerfonie, de la cele uzuale şi pânã la cele ce integreazã echipamente digitale de videointerfonie cu funcţii multiple de comunicare şi control.